Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş takkadak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en yaraşır yükselmek politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Halk Binaları: Bütün binaları, ekseriyetle tıknaz olarak insanoğluın bulunmuş olduğu ve acil hâl tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi müstelzim Bu nedenle, hep binalarında yangın merdiveni zorunluluğu elan kesifı bir şekilde uygulanır.

Biriyi şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve yaşama eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere tenha yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate allıkınarak zaruri sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması Yangın Çıkış Kapısı ile kolayca açılması esenlanabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya aksiyonleri sayesinde baplar dokunca görmez.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Kaçış sinein kullanılmasına cevaz maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en elverişsiz basamak oylumluliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki yapılarda 125 mm’ den azca olamaz. Her kaçış merdiveninin her iki yanında cidar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine veya iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın durumunda hızlı ve emniyetli bir şekilde kaçış sağlar.

Dairesel merdivenin müsaade verilmediği yerler beyninde meslek, mizaç tesisu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden çokça evetğu düğün merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına cevaz verilemez.

Report this wiki page